גם יום האישה, גם פורים וגם שעועית ירוקה הפוך על הפוך.
(על שום מה? על שום סדר פעולות הפוך)
הדרך היחידה שבה אני מכינה שעועית היא ככה..
שעועית עדינה קפואה..מתובלת עדין..שנשארת פציחה וירקות עד…קצת שמן זית..הרבה שום כתוש ושתי דקות בלבד.
מוציאים שקית שעועית קפואה מהמקפיא
מניחים במסננת ,שפריץ מים כדי להמיס את שכבת הקרח.
מניחים בסיר-מדליקים את האש
(להבה גבוהה)
שופכים מעליה שמן זית מעורבב בהרבה שום כתוש (בהתאם לטעמכן) מוסיפים מלח גס
מערבבים שתי דקות.
זהו…לא יותר משתי דקות..
אלא אם בא לכן שעועית מדלדל…
ואיזה קטע שזה נשנוש כזה טעים…
Comments